Grootoudersfeest

Voor het grootoudersfeest vertrokken we vanuit het boek: “Het kleurenmonster!” Dit boek gaat over kleuren en gevoelens. Er werd toneel gespeeld voor de kleuters zodat zij zich helemaal konden inleven in het kleurenmonster. Soms was het kleurenmonster blij of bang, dan weer verdrietig, rustig of verliefd!

Als hoogtepunt van dit project volgde er een groot optreden van onze kleuters voor de grootouders en ouders. Sommige kleuters vonden het zalig op dat grote podium, anderen hadden heel veel kriebels in hun buik…wat was het toch spannend voor hen. Maar alle grootouders, ouders en ook alle juffen waren reuze trots op hun lieve schat(ten)!  ….Zo mooi…..!!!

Na het optreden mochten de grootouders een tasje koffie of thee gaan drinken en nog een beetje nagenieten! 

Het werden twee onvergetelijke dagen, waar iedereen tevreden op kan terugblikken.