Geslaagde sportdagen!

Wat is er nog leuker dan een sportdag? … 3 sportdagen!!!! afgelopen week stond in het teken van sport en plezier.  Maandag ging onze eerste graad van start in de sporthal. Springen lopen, ontwijken, verstoppen alles behalve stilstaan. In de namiddag werd het bos van Baetenheide onveilig gemaakt door alle piraten en kapitein Blauwbaard. 

Dinsdag en Donderdag gaven we de leerlingen van de tweede en de derde graad een sportbad. Zo kregen de leerlingen o.a. initiaties van enkele lokale sportclubs. Heel wat leerlingen hadden zelfs de microbe te pakken van één van de nieuwe sporten die ze leerden kennen. Daarnaast waren er nog verschillende activiteiten waar de leerlingen al hun energie kwijt konden. Jullie hebben dat geweldig gedaan jongens en meisjes! 🤩

Ook via deze weg een dikke merci aan al de lokale sportclubs die hebben deelgenomen aan de sportdagen! Heb jij een nieuwe sport leren kennen die je leuk vindt? Aarzel niet om met de club contact op te nemen en eens een keertje te gaan proberen. #sportenisgezond

  • The BMX Devils
  •  Van Gils Dojo – Aikido School
  • Aiki JuJutsu-Kobukai (http://www.aikijujutsu-kobukai.be/nl/)
  • TTV Poppel
  • Volleybalclub power
  • Tennisclub Ravels Weelde Poppel vzw
  • TTV De Galliërs
  • Rugbyclub Pitbulls Arendonk