KSA Weelde

Dag meisjes

Het schooljaar is weer gestart gegaan, dus dat wil ook zeggen dat er weer een super leuk KSA-jaar staat te wachten!

KSA Weelde is een jeugdbeweging voor meisjes die in 2014 of eerder geboren zijn. Elke week zorgen wij op zaterdagnamiddag van 14u-16.30u voor een spetterende activiteit aan onze lokalen in het Eykantpad.

Jullie vragen jullie waarschijnlijk af wat wij zoal doen? We trekken erop uit voor een bosspel, een dorpsspel of we blijven aan ons lokaal en amuseren ons daar met allerlei leuke spelletjes. We hebben ook een aantal speciale activiteiten zoals een Sinterklaas- en paasspel, een keertje naar de cinema of naar het zwembad. Een fijn weekendje en een daguitstap naar een pretpark kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Op het einde sluiten we het jaar af met een geweldig kamp dat elke keer weer de moeite waard is! Je kan altijd een keer vrijblijvend komen proberen op onze KSA.

Wij hebben alvast heel veel zin in het KSA-jaar en zijn er helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook!

Hopelijk tot snel,             
De leiding van KSA Weelde!