Goede doel: Open Kampen

Open Kampen zijn kampen, georganiseerd door scouts- en gidsenleiding, voor kinderen en jongeren die om allerlei redenen niet in de jeugdbeweging zitten. Maatschappelijk kwetsbaar, worden ze wel eens genoemd. Of ‘straffe gasten’. Maar eigenlijk heten ze gewoon Samira, Benny of Tom. Openkampleiding trekt er met hen op uit om ze te laten proeven van het scouts- en gidsenleven. En ook omgekeerd: om zelf de uitdaging van een Open Kamp aan te gaan. Zo smaakt Open Kamp af en toe erg spicy en too much, maar even vaak superzoet.

Op maandag 25 februari 2019 kwam de organisatie van Open Kampen uitleg geven aan alle klassen.

Graag zouden wij, samen met alle leerlingen van onze school, geld willen inzamelen voor deze organisatie. Dit willen we doen door een grote bloembollenverkoop en de Lentemarkt die op 22 maart georganiseerd wordt.